CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, August 14, 2011

rumah baru!!~

pada hari jumaat yg lepas, *sepatutnya bekerja* , tp aku telah amik unpay leave untuk pergi ke usm atas sebab2 tertentu.. haha.. *rahsia la konon*.. jd singgah la sebentar di rumah sewa Ara Waida , Ogies Egois, Nurhazwani Yusoff Azudin and Nura Mira Ali. <---- seperti nama di fb ye..*sila add, aweks cun okay*

sepatutnya bergerak dr rumah pukul 9 am, tp terlajak setengah jam sbb duk bz mengemas rumah..so smpai je taman pekaka depan usm tu, teros aku singgah kedai runcit berdekatan nak beli barang2 dapur untuk rumah depa. at first smpai taman pekaka, aku berlagak ya amat, nak cr sendiri.. konon nak wat suprise.. siap terserempak ngan ogy lagi tepi jln, tp ego sgt smpai aku SESAT !!!!! setiap kali nmpk lampu tanglung, no rumah 60, mesti aku berenti.. first perhentian, nmpk anjing kt depan rumah..pelik jgk, apasal nak ada anjing..haha..rupa2nya salah lorong , n sebenar2 nya, no rumah kat taman tu mmg pelik.. dia berulang2, cm yg bezakanya adalah lorong.. jd jika pergi ke sana, cr lorong yg betol ok... 

so bila dh smpai sana, seperti besa, aku dh ckp kat fan *ara waida* nak parking keta kancil umi ku kt dlm .. ternyata sudah di tunaikan..haha :D then aku pon menuju ke dlm rumah itu..mak ai.. kawan2, cantik..almost well-furnished taw.. yg si penghuni2 rumah ni pon bgus, beli brg2 semua lengkap..mmg tabik spring la depa..haha.. actually rumah ni rumah cina, tp dh penah di sewakan kt org arab, melayu n segala bagai..bersih, cntik walaupon dlm kecik..dapur dia pon cntik..semua serba serbi lengkap la..tak sabar aku nak masuk rumah tu taw.. =) boleh masak2, gosip2 dlm master room yg da aircon, *ala2 hotel gitewww*.. heeee..

















4 comments:

  1. waow! best nya awak, heee =D

    ReplyDelete
  2. tak lm lg bakal jd rumah sy juaaa <3

    ReplyDelete
  3. tersempak dgn aku keh.. hik3.. xprasan lak..

    ReplyDelete
  4. a'ah..terserempak ngn ang..tp aku nyorok..last2 aku yg sesat...terkejut tgok rumah no 60 da anjing..hahah

    ReplyDelete

Greetings!

Dear friends, welcome to my page.