CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 27, 2011

Road tax

..assalamualaikum..

road tax.. tahukah anda?? aku baru renew road tax yg sudah lama expired, iaitu pada bulan 6 thn ini.. bawak keta suka hati tataw nak habaq macam mana punya suka, last-last tgok road tax dah expired.. Ya Allah, mujur sangat la tak kena saman.. haisshh.. tu la, orang nak pakai keta, kita pon nak.. bab-bak keta lansgung tataw.. mujur la taw isi minyak, check ayaq cukup ke tak.. haha.. ada la advantage dari sesetengah wanita yang tataw langsung pasal keta kan.. 

hmm, ni road tax yang baru di renew oleh walid. mujur dia hantar tadi sewaktu tengah wat lab..  :) tapi tak sempat nak lunch sekali. takpa-takpa, nanti nadiah balik raya haji kita makan sama-sama okay 


1 comment:

  1. bagus! sila pandaikan diri anda menjaga kereta!

    ReplyDelete

Greetings!

Dear friends, welcome to my page.